Bitrix24 Projektno vodenje

Bitrix24 Projektno vodenje

Bitrix24 za upravljanje vseh vaših projektov

Bitrix24 je vsestranska platforma z več kot 35 orodji, ki pokrivajo vse strani procesov podjetja. Opremljen je s celovitim sistemom za upravljanje nalog in projektov, ki je povezan z drugimi orodji za sodelovanje in CRM.

Predstavljajmo si, da obstaja stvar, ki bi jo bilo treba narediti. Ali ima datum? Kdo naj to stori? Vse to vnesite v nalogo. V Bitrix24 lahko upravljate odgovorne osebe, postavljate roke, ustvarjate predloge, kontrolne liste, podopravila, zaporedja opravil in še marsikaj. Navzkrižna integracija omogoča preoblikovanje klepetalnic in e-pošte v opravila, vključno z elementi CRM v opravila, delo z zunanjimi uporabniki. Sodelujejo lahko svobodnjaki, stranke, partnerji in drugi!

Ko so naloge in projekti nastavljeni, si jih lahko ogledate na razvrščenih seznamih, gantogramih, tablah Kanban, koledarjih in razporejanju. Poiščite obliko, ki vam ustreza. Objekti so lahko zasebni ali za uporabo v skupini in podjetju, odprti za uporabnike intraneta in ekstraneta. Bitrix24 ima tudi orodja za spremljanje časa in poročanje.