Bitrix24 Kontaktni center

Bitrix24 Kontaktni center

Bitrix24 je osrednje središče vseh vaših družbenih omrežij

Bitrix24 je sistem CRM z integriranim kontaktnim centrom, graditeljem spletnih strani in razdelkom za e-trgovino. Na voljo so klepetalnica v živo, obrazci CRM in pripomoček spletnega mesta, ki ga je mogoče spremeniti v 24-urno službo za pomoč uporabnikom. Različica Bitrix24, ki jo gostite sami, ima sistem za izdajo vozovnic za pomoč uporabnikom.

Kontaktni center Bitrix24 je povezan z vsemi pomembnejšimi komunikacijskimi kanali. Kot klasični klicni center ponuja telefonijo. Obstaja celoten nabor orodij za telefonijo, kot so glasovna pošta, pripravljeni odgovori, posredovanje klicev, usmerjanje, snemanje in mnoga druga. Pri telefoniji lahko najamete ali kupite novo telefonsko številko ali priklopite obstoječe.

Vsi dohodni klici in sporočila so priloženi obstoječim elementom CRM ali ustvarjajo nove potencialne stranke. Enako velja za vse ostale komunikacijske kanale. Obstajajo e-pošta, takojšnji messengerji in drugo. Vodite trženjske akcije in uporabljajte kanale, ki jih imajo stranke najraje, izberite ciljne skupine. Kasneje bodo vsi rezultati spremljani in ovrednoteni glede na ROI in uspešnost zaposlenih.