Bitrix24 je več kot samo CRM

Bitrix24 je več kot samo CRM

Bitrix24 je ultimativno delovno okolje

Bitrix24 vsebuje sistem CRM z integriranim kontaktnim centrom, graditeljem spletnih strani in razdelkom za e-trgovino, ki vam lahko pomaga pri upravljanju stranke in zmogljivosti v vseh fazah komunikacije. Ti moduli delujejo kot navzkrižno integriran kompleksen sistem, ki podpira podjetje z vseh strani.

Ustvarite spletno mesto, povežite klepet v živo in spletne obrazce, vzpostavite komunikacijo po telefonu, e-pošti in hitrih sporočilih – zdaj bodo vsa dohodna sporočila samodejno postala novi potencialni kupci ali priložena obstoječim poslom. Za njihovo obdelavo uporabite prodajne tokove. Bitrix24 vsebuje orodja za avtomatizacijo za vse faze obdelave posla. Obstajajo tudi instrumenti, ki vam pomagajo pri trženjskih akcijah, ustvarjanju prodaje, katalogu izdelkov in e-trgovini.

Za obdelavo rezultatov vaših CRM dejavnosti Bitrix24 ponuja funkcije za analitiko. Sistem lahko šteje in spremlja rezultate, prikazuje ROI za vsak komunikacijski kanal. Sistem prikazuje tudi rezultate vsakega zaposlenega in generira celovita poročila.